Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Bu kutuyu işlemaretleyerek "Bilgilerinizi Karar ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza yönlü olarak kârleriz" ifadesini okuduğumu ve onaylama ettiğimi onaylıyorum.

Siz de gri duvar boyası karşı vukuf sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Hol, koridor ve duhulte kullanılan ve evin başka odalarıyla irtibatyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kıymet tren.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle akort katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu bazı renkler:

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla katıksız ve hamam bir geçim sağlar. Bu kombinasyon, evinizde refahlı ve hamam bir zemin oluşturur.

Hararetli gri odaklı bir ocak dekoru yapmayı ve seçeceğiniz sair renkler yardımıyla alanda hoş geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri kategorik gri olmalı!

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa şekilı eşyalarda antrasit tercih edileceği hengâm bu renkle uyumlu öteki renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir esir yeğinlabilir.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar kurmak dâhilin kullanabileceğiniz bazı renkleri esrarkeşfedelim:

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek aile dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir tutum haline gelmiştir.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir istikrar antrasit gri boya katkısızlanabilir.

Mavi tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve içi geniş bir hava oluşturabilir. Derya mavisi yahut petrol mavisi kabil tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek odalara cıvıl cıvıllık ve taravet katar.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde konut dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Koyu antrasit renk siyaha goldfix benzeyen en derin tonudur.

Antrasit gökçe renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir gökyüzü katan mavi antrasit ile makro antrasit renk tonları bir etkileşim esenlayabilir.

Banyo içerisinde yalabık bir yapı yahut dizayna cevaz verilmeden salt mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da tercih edilen ve önerilen bir düşüncemdır.

Report this wiki page