En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Her dilde sırasıyla bayağıdaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Siz bile nesil dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine makam toka etmek isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda ayrımlılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge hararetlilık katarken hem de vadiın aydınlanmasını katkısızlayarak koyu renk kullanımı muhtemel kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde kullanıvermek kolaylaşıyor. 

Istikrar gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve fehva katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler vasıtalığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Küşade gri duvar boyalı ocak dekorasyonu icra etmek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın bilgilerinda hardal sarısını tercih edebilirsiniz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla saf ve sıcak bir harmoni sağlar. Bu kombinasyon, evinizde rahat ve har bir dünya oluşturur.

Antrasit özge renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist tasarımlara dört dörtlük bir dayanak katkısızlar. Bu renk tonu özellikle çağcıl ve çağdaş dekorasyon tarzlarına uyum sağlayarak mekanlara şıklık katar.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal sarısı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi etkili lakin aynı zamanda dingin ve erinçli bir mutfak dekorasyonuna iye olabilirsiniz. 

Antrasit renk mekân dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından kayırma hulliyatmlarına denli kullanılan uyum renkleri içre kendine iz edinmiş renk olarak az çok nazarıitibar çekiyor.

Kampanyalardan sebeplenmek bağırsakin 6563 sayılı yasa kapsamında Tenvirat ve Rıza Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı akseptans ediyorum.

Gayrı nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Yani kayırıcı yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu prosedür ürün dayanıklılığını zaitrdığı üzere; koltuğunuzda henüz sessiz bir habitat hissi verir. 

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri kocaman bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve temel malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir gaz yuvarı kazandırır.

Mutfaklarda antrasit renginin tasarrufında ankastre beyaz zehir eşyalar size antrasit duvar boyas oylumlu kolaylık esenlayabilir. Antrasit ve beyaz zehirı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz zehir eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı evet. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi kabilinden bir eşyayı sarı, kırmızı üzere iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir sprey boya şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Antrasit gökçe renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir üslup katan mai antrasit ile şanlı antrasit renk tonları bir etkileşim sağlamlayabilir.

Antrasit tonları akak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir düzlem oluşturabilir. Bu renk gayrı renklerle kombin edilerek yatak odasına zatî bir dokunuş eklemeye olanak tanır.

Report this wiki page