Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, münhal gri tonlarından biridir. Bu renk son grado modadır. Özellikle mağaza ve denk odası dekorasyonu ile giyinme odası sinein yeğleme edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya bilgilerinı ve gösterici galerisini aşağıdaki ilişkidan görebilirsiniz.

Kampanyalardan istismar etmek için 6563 nüshalı kanun kapsamında Aydınlatma ve Isteme Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı akseptans ediyorum.

You kişi email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Bu da griyi bir ofis odasını yahut döşek odası dolabını boyamak sinein en elleme renklerden biri yapar: Her dü rengin yakınlarında kombinasyonu ile alanınızın her devir sistemli ve prezentabl görünmesini sağlamlamanız olası.

Soy sahipleri antrasit renk tonlarını möble tercihlerinde kullanarak odalarına yapmacık bir hava yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın umumi estetiğini kuvvetlendirir ve sair renklerle harmonik bir mutabakat katkısızlar.

Ilenmeşap ödememek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve medarımaişetlevsel bir büküç oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri modern ve antrasit renk tonları albenili bir estetikle donatmanın kıyak bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon ancak ve işlevsel layihama odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık şimendifer.

Berrak antrasit rengi mafevkdaki resimde bile görmüş olduğunüz kabilinden daha beton rengine doğru beton renginden beş altı elan yoğun bir tona sahip olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir ılımlı titrem başüstüneğundan fenomenı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Antrasit rengi neutren antrasit gri boya tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi kadar neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve gailesiz bir âlem oluşturur. Bu kombinasyon sülale sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir yöre gösterilmesi istenilen her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mirlıca sektörler şunlardır:

Hararetli grinin berk etkisini yumuşfırlatmak bağırsakin yararlanabileceğiniz renklerden birisi de krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla elan okşayıcı geçişli ve canlı bir atmosfer oluşturmanız konusunda size yardımcı kabil.

Antrasit rengi yatak odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin yatak odalarında kullanılmaya kellelandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Daha modernize ve daha az karakterize mekanlar midein ise grinin dargın tonlarını kullanın. Dargın tonlarda göze çarpacak olan ast titrem mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup biraz elan keleş ve sınai bir cazibe sağlamlayacaktır.

Farklı genişlik ve şekillerdeki sprey boya tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda çelimlü bir yardım yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page